PROCONSIL GRUP Pascani firme 6480

instalatii gpl
Orasul Tau  |  Harta  |  Firme  |  Cazare  |  Mai multe sgt
FIRME
Pascani (Romania) / (alege oras)

FIRMA

PROCONSIL GRUP srl

IS / Pascani
Compania Proconsil Grup a luat fiinta in anul 2004 formand si dezvoltand parteneriate trainice cu furnizori europeni de echipamente industriale.
Astfel reprezentam pe piata echipamentelor industriale din Romania firme de prestigiu din Europa printre principalele produse furnizate regasindu-se: - Motoreductoare si Reductoare melcate, reductoare coaxiale cilindrice, reductoare conice, Motoreductoare si reductoare conico-cilindrice , reductoare planetare;
Ca si antrenari oferim o gama completa de motoare electrice de buna calitate: Motoare electrice monofazate, motoare electrice trifazate standard: motoare electrice cu frana, motoare electrice cu doua puteri si doua turatii, motoare electrice antiex , motoare electrice cu rotor bobinat; - vibratoare electrice industriale (motoare electrice cu excentrice ), vibratoare industriale pneumatice; role motorizate pentru conveioare.
Pentru controlul motoarelor electrice furnizam convertizoare de frecventa sau invertere monofazate si trifazate: convertizoarele de frecventa oferite sunt extrem de fiabile si prezinta cel mai bun raport calitate/pret fiind totdeauna in stoc. Urmatorul segment acoperit de Proconsil Grup este cel al transportului fluidelor, putand oferi o gama completa de pompe si electropompe : pompe submersibile, electropompe centrifugale , pompe cu roti dintate , pompe din inox pentru industria alimentara precum si pompe pentru industria chimica: pompe pentru acizi, baze sau saruri. Din acest an Proconsil Grup a devenit partener si distribuitor al pompelor Grundfos pe segment industrial !
Tot in acest segment intra si echipamentele pentru vid: pompe de vid cu inel de lichid, pompe de vid cu palete la sec.
Pentru ventilatie oferim: ventilatoare axiale, ventilatoare centrifugale, ventilatoare pentru vapori corozivi si suflante cu canale laterale.
Pentru a extinde si completa gama de produse ofertata in sectorul mecanic furnizam: snecuri transportoare, malaxoare sau mixere pentru betoane ori adezivi pentru constructii, role transportoare, lanturi cu role sau lanturi gall si pinoane, lanturi transportoare, lanturi pentru instalatii de ridicat, curele de transmisie si fulii.

DOMENII ACTIVITATE FIRMA
PROCONSIL GRUP

REPREZENTANTE FIRMA
PROCONSIL GRUP

CONTACT FIRMA
PROCONSIL GRUP

  • Adresa: Str. Vatra nr. 80A
  • Telefon: 0232719300
  • Fax: 0232719300
  • Persoana: Cojocariu Silviu
  • Email: office@proconsilgrup.ro
  • Web: http://www.proconsilgrup.ro

Pascani HARTA


 
Firme
inscrie gratuit firma

Firme Categorii

Firme Administratie
Firme Afaceri & Comert
Firme Agentii
Firme Alimentatie
Firme Auto
Firme Constructii
Firme Cultura
Firme Finante
Firme Imobiliare
Firme Industrie
Firme Invatamant
Firme IT
Firme Naval
Firme Prestari Servicii
Firme Producatori
Firme Sanatate
Firme Utilaje
Institutii

raporteaza o eroarePrin utilizarea serviciilor noastre, îți exprimi acordul cu privire la faptul că folosim module cookie și alte tehnologii similare în scopul îmbunătățirii și al personalizării conținutului nostru, în vederea analizării traficului, a furnizării de publicitate și a protecției anti-spam și anti-malware, precum și împotriva utilizării neautorizate.
mai multe inchide